Juridisch advies

Als ondernemer sta je altijd sterker in je schoenen wanneer je beschikt over de benodigde juridische kennis. Weet je niet zeker of je de nodige juridische kennis in huis hebt? Dan kun je rekenen op betrouwbaar juridisch advies van onze adviseurs. De adviseurs van AD administratie staan voor je klaar, of je nou ervaren of startend ondernemer bent. We ondersteunen bij diverse juridische vraagstukken. Zo kun jij je nog meer en nog beter richten op jouw bedrijf. Vraag nu een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan. Of bel ons direct.

Juridisch advies voor ondernemers

Je hebt een eigen bedrijf. Of je start binnenkort een eigen onderneming. Bij het starten van je eigen bedrijf komen er een hoop zaken en regels kijken. Er zijn diverse eisen die de Europese regelgeving aan een onderneming stelt. Denk bijvoorbeeld aan consumentenrechten, fiscale regels en vrij verkeer van goederen, arbeid en diensten. De adviseurs van AD Administratie voorzien je graag van betrouwbaar juridisch advies.

AD Administratie voorziet u van advies op diverse vlakken

Het liefst focus jij je op wat je echt belangrijk vindt: het runnen van je onderneming. Schakel daarom AD Administratie in. We ondersteunen je graag op juridisch gebied, maar voorzien je ook graag van algemeen ondernemersadvies en belastingadvies. Zo kun jij je optimaal focussen op je bedrijf, terwijl wij er met onze kennis voor zorgen dat je onderneming ook op juridisch vlak gezond blijft.

Contact opnemen

Voor direct juridisch advies of voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Lelystad. We zijn te bereiken via 0320 – 277 710. Of vul het onderstaand contactformulier in. Wij voorzien je zo snel mogelijk van een reactie.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek