Ondernemer

Je bent ondernemer. Je hebt een eigen bedrijf, bijvoorbeeld een eenmanszaak, bv of vof. Misschien ben je wel zzp’er of starter op de arbeidsmarkt. In welk schuitje je ook zit, als ondernemer heb je bepaalde administratieve en belastingtechnische verplichtingen. Je moet bijvoorbeeld ieder kwartaal je inkomsten en uitgaven opgeven bij de Belastingdienst. AD Administratie weet precies wat je als ondernemer moet regelen én hoe je dat doet. We begeleiden je graag, geven advies of ontzorgen je volledig.

Belastingadvies voor ondernemers

Een ondernemer is verplicht om een administratie bij te houden en bepaalde dingen te melden bij de Belastingdienst. AD Administratie staat voor zowel ervaren als startende ondernemers klaar om ze  te ondersteunen bij boekhouding en belastingzaken. Zodat jij je nog meer kunt richten op jouw bedrijf.

Meer over belastingadvies voor ondernemers

Ondernemersadvies

In het ondernemerschap is er natuurlijk maar één ding écht belangrijk: een gezonde onderneming runnen. Dat zijn we met je eens. Daarom helpen we je graag op financieel, strategisch en juridisch gebied. Jij focust je op je bedrijf, terwijl wij er met een eerlijk en betrouwbaar advies voor zorgen dat jouw onderneming kan groeien en financieel gezond blijft.

Meer over ondernemersadvies

Ben je ondernemer, maar weet je niet zeker of je ook ondernemer bent voor de inkomstenbelasting? Onze adviseurs zoeken het voor je uit! Neem voor meer informatie direct contact op met een van onze belastingconsulenten.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek